Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Verë Brüssele LEMBERGER 2011

Verë / Verë e Kuqe

Verë Brüssele LEMBERGER 2011

nga Grepi Outlet

1.900 Lekë

Verë Brüssele LEMBERGER 2011

Pesha: 0.75 litër

Vendi i origjinës: Gjermani

Alcohol: 13% Vol

Kush blen 6 shishe vere çmimi për secilën është 10800