Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Kryezoti i unazave - Rikthimi i Mbretit

Libra dhe CD / Letërsi për Fëmijë

Kryezoti i unazave - Rikthimi i Mbretit

nga Botimet Dudaj

1.000 Lekë

John R. R. Tolkien

Rikthimi i Mbretit

Roman

Përktheu: Artan Miraka

Nr. i faqeve: 400

ISBN 99943-33-58-5

Çmimi: 1000 lekë

Teksa hija e ligë e Mbretit të Zi po përhapet gjithnjë e më shumë, mblidhen ushtritë e tij. Burrat, xhuxhët, elfët dhe mjekërpemët bashkohen për të luftuar kundër Mbretit të Zi. Ndërkaq Frodoja dhe Semi vijojnë luftën e tyre nëpër Mordor në përpjekjen heroike për të shkatërruar Unazën e Vetme.