Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Kryezoti i unazave - Dy Kullat

Libra dhe CD / Letërsi për Fëmijë

Kryezoti i unazave - Dy Kullat

nga Botimet Dudaj

1.080 Lekë

John R. R. Tolkien

Kryezoti i unazave - Dy Kullat

Roman

Përktheu: Artan Miraka

Nr. i faqeve: 422

ISBN 99943-33-11-9

Çmimi: 1080 lekë

Në këtë libër tregohet tmerri i pjesëtarëve të Besëlidhjes së Unazës nga ardhja e Errësirës së Madhe dhe shpërthimi i Luftës së Unazës, e cila trajtohet më gjerësisht në vëllimin e tretë dhe të fundit, të titulluar “Kthimi i Mbretit”.