Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
​Xhim Kopsa dhe Trembëdhjetë të tërbuarit

Libra dhe CD / Letërsi për Fëmijë

​Xhim Kopsa dhe Trembëdhjetë të tërbuarit

nga Botimet Dudaj

750 Lekë

Michael Ende

Xhim Kopsa dhe Trembëdhjetë të tërbuarit

Roman

Përktheu: Sokol Miçi

Nr. i faqeve:

ISBN 99943-33-01-1

Çmimi: 750 lekë

Ky është libri i dytë i aventurave të Xhim Kopsës dhe Lukas-makinistit, për të cilët asnjë mal nuk është shumë i lartë, asnjë mur i pakalueshëm, asnjë rrugë tepër e gjatë, kur bëhet fjalë për të arritur qëllimet që i kanë vënë vetes.