Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
​Xhim Kopsa dhe Lukas-makinisti

Libra dhe CD / Letërsi për Fëmijë

​Xhim Kopsa dhe Lukas-makinisti

nga Botimet Dudaj

750 Lekë

Michael Ende

Xhim Kopsa dhe Lukas-makinisti

Roman

Përktheu: Sokol Miçi

Nr. i faqeve: 232

ISBN 99927-50-89-7

Çmimi: 750 lekë

Në këtë libër do të gjeni aventurat e këndshme të Xhim Kopsës dhe Lukas-makinistit me gjigantët e rremë, gjysmëkuçedrat dhe shumë qenie të tjera të jashtëzakonshme.