Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Celulari

Libra dhe CD / Letërsi e Huaj

Celulari

nga Botimet Dudaj

1.000 Lekë

Stephen King

Celulari

Roman

Përktheu: Haki Shtalbi

Nr. i faqeve: 428

ISBN 978-99943-0-174-4

Çmimi: 1000 lekë

Qytetërimi nuk mbaron me një “bam” apo me një dridhje. Mbaron me një zile në celular. Ajo çka ndodhi pasditen e një tetori u quajt Puls, një sinjal që iu dërgua çdo celulari në gjendje pune, çka bëri që marrësi i telefonatës të kthehej... e po, si të themi, në një qenie çnjerëzore. Të egër, vrasëse, të pashpirt – me një tërbim të pangopshëm.

Akt terrorist? Shaka teknologjike jashtë kontrollit? Pak rëndësi ka për ata që e shmangën këtë sulm teknologjik...