Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
​Perëndia Dorace

Libra dhe CD / Letërsi e Huaj

​Perëndia Dorace

nga Botimet Dudaj

800 Lekë

Perëndia Dorace, José Saramago

Roman

Përktheu: Nasi Lera

Nr. i faqeve: 456

ISBN 99927-50-79-0

Çmimi: 800 lekë

“Perëndia dorace” është pa dyshim kryevepra e José Saramagos, vepra më e përkthyer e tij, romani që ka fituar më tepër çmime, mes të cilëve edhe “Çmimin e Madh të Romanit dhe Novelës” së Pen Klubit, 1983.