Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
 Verë Brüssele WEISSBURGUNDER 2013

Verë / Verë e Bardhë

Verë Brüssele WEISSBURGUNDER 2013

nga Grepi Outlet

2.100 Lekë

Verë Brüssele WEISSBURGUNDER 2013

E përbërë nga frutat delikate si kivi, shumë e lëngshme, jo shumë e plotë.

Kjo verë është një shoqëruese shumë e mirë e asparagut dhe peshkut të ujërave të ëmbla.

Pesha: 0.75 litër

Vendi i origjinës: Gjermani

Kush blen 6 shishe vere çmimi për secilën është 2000lekë.