Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Doreza për Vajza

Çdogjë për Shtëpi / Punime Dore

Doreza për Vajza

nga Grepi Outlet

800 Lekë

Shitësi e nis produktin 7 ditë pasi ju të bëni porosinë.

Shtoje në Shportë

Doreza të punuara me dorë.

Produkt i veçantë në stil që nuk duhet ti mungojë garderobës tuaj. Material cilësor që i reziston kohës . Ide interesantë për dhuratë.