Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Zonja Sekretare

Libra dhe CD / Autobiografi

Zonja Sekretare

nga Botimet Dudaj

1.500 Lekë

Madeleine Albright

Zonja Sekretare

Përktheu: Engjëllushe Shqarri

Nr. i faqeve: 608

ISBN 99943-33-07-0

Çmimi: 1500 lekë

Për 8 vjet, gjatë dy mandateve presidenciale të Bill Clinton-it, Madeleine Albright-i mori pjesë aktive në ngjarjet më dramatike të kohës: nga përpjekjet për vendosjen e paqes në Lindjen e Mesme e deri në ndërhyrjen humanitare të NATO-s në Kosovë. Përmes kujtimeve të spikatura, gruaja që deri atëherë pati pozitën më të lartë në historinë e Amerikës, ndan me lexuesin historinë e saj të jashtëzakonshme dhe shpreh mendimet për çështjet ndërkombëtare gjatë një periudhe me trazira të papara.