Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Historia e Jetës Sime

Libra dhe CD / Biografi

Historia e Jetës Sime

nga Botimet Dudaj

1.200 Lekë

Hillary Clinton

Historia e Jetës Sime

Përktheu: Pranvera Xhelo

Nr. i faqeve: 648

ISBN 99927-50-66-9

Çmimi: 1200 lekë

Hillary Rodham Clinton është e njohur për qindra milionë njerëz në mbarë rruzullin. Megjithatë, përveç miqve të ngushtë dhe familjes së saj, të paktë janë ata që e kanë dëgjuar përshkrimin e udhëtimit të saj të jashtëzakonshëm. “Historia e jetës sime” është një jetëshkrim i shkurtër, që shpalos jetën e saj gjatë viteve që kaloi në Shtëpinë e Bardhë. Ky libër është gjithashtu kronika e historisë që jeton me Bill Klintonin, një aventurë më shumë se tridhjetëvjeçare mes dashurisë dhe politikës, që i mbijetoi tradhtisë personale, hetimeve të pafundme të palëve dhe shqyrtimit të vazhdueshëm e të hollësishëm nga ana e publikut.