Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
 Pikturë Origjinale  Pikturë Origjinale
 Pikturë Origjinale  Pikturë Origjinale

Vepra Arti / Piktura

Pikturë Origjinale

nga Grepi Outlet

5.000 Lekë

Pikturë Origjinale

Pikturë vaji në beze

Përmasat: 58x48 cm me kornizë druri.