Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Pikturë Origjinale Pikturë Origjinale
Pikturë Origjinale Pikturë Origjinale

Vepra Arti / Piktura

Pikturë Origjinale

nga Grepi Outlet

3.000 Lekë

Pikturë origjinale

Pikturë vaji në beze.

Përmasat: 33x28 cm me kornizë druri.