Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Pikturë Origjinale Pikturë Origjinale
Pikturë Origjinale Pikturë Origjinale

Vepra Arti / Piktura

Pikturë Origjinale

nga danja52

3.000 Lekë

Pikturë origjinale

Pikturë vaji në beze

Përmasat: 39x29, me korniz të thjeshtë druri.