Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Buqete me gerbera dhe trendafila Buqete me gerbera dhe trendafila
Buqete me gerbera dhe trendafila Buqete me gerbera dhe trendafila

Lule / Buqeta Lulesh

Buqete me gerbera dhe trendafila

nga Souvenirs & Flowers LUJON

2.500 Lekë

Buqete me gerbera roze dhe trendafila te kuq. Ideale per t'ja dhuruar nje vajze.