Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Kalendari Zyrtar i FK të Partizanit Kalendari Zyrtar i FK të Partizanit Kalendari Zyrtar i FK të Partizanit Kalendari Zyrtar i FK të Partizanit Kalendari Zyrtar i FK të Partizanit Kalendari Zyrtar i FK të Partizanit Kalendari Zyrtar i FK të Partizanit Kalendari Zyrtar i FK të Partizanit Kalendari Zyrtar i FK të Partizanit Kalendari Zyrtar i FK të Partizanit
Kalendari Zyrtar i FK të Partizanit Kalendari Zyrtar i FK të Partizanit Kalendari Zyrtar i FK të Partizanit Kalendari Zyrtar i FK të Partizanit Kalendari Zyrtar i FK të Partizanit Kalendari Zyrtar i FK të Partizanit Kalendari Zyrtar i FK të Partizanit Kalendari Zyrtar i FK të Partizanit Kalendari Zyrtar i FK të Partizanit Kalendari Zyrtar i FK të Partizanit

Çdogjë për Shtëpi / Produkte Festive

Kalendari Zyrtar i FK të Partizanit

nga Grepi Outlet

500 Lekë

Kalendari Zyrtar i FK të Partizanit

Një surprizë për të gjithë tifozët dhe dashamirësit e FK Partizanit! Klubi njofton se në faqen e shitjeve onbline Grepi.al do të gjeni kalendarin zyrtar “FK Partizani 2015”. Një përmbledhje e veçantë me momentet më të bukura të tifozerisë së kuqe, derbin e paharrueshëm të 8 dhjetorit, Alban Hoxhën, Nderim Nexhipin, Mentor Mazrekajn, Stevan Raçiçin, Arbnor Fejzullahun e të gjithë futbollistët e skuadrës sonë, talentet e së ardhmes (U19 & U17), legjendën Panajot Pano dhe Partizanin kampion 1992-1993!

Dimensionet: 60 cm x 40 cm (A2)

Nr.i faqeve: 7

Sasia minimale: 2 copë.