Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Mbulesë Tavoline për Festat e Fundvitit

Çdogjë për Shtëpi / Punime Dore

Mbulesë Tavoline për Festat e Fundvitit

nga Qendistari AGIA

11.000 Lekë

Shitësi e nis produktin 8 ditë pasi ju të bëni porosinë.

Shtoje në Shportë

Mbulesa e tavolinës së bashku me 12 mbajtëset e lugëve dhe mbajtësen e shishes së verës, të gjitha të qëndisura, kushtojnë 11 000 lekë.

Material tepër cilësor dhe që i reziston kohës.

Ide e bukur për dhurata.