Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Mbulesë Tavoline për Festat e Fundvitit

Çdogjë për Shtëpi / Punime Dore

Mbulesë Tavoline për Festat e Fundvitit

nga Qendistari AGIA

7.700 Lekë

Shitësi e nis produktin 8 ditë pasi ju të bëni porosinë.

Shtoje në Shportë

Mbulesë tavoline për festat e fundvitit

Mbulesa me 12 pecetat dhe veshjen e shishes së verës për vetëm 7700lekë.

Material cilësor dhe që i reziston kohës.

Ide shumë e bukur për dhuratë.