Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Mbulesë Jastëku Dekorative më Motive të Krishtlindjes

Çdogjë për Shtëpi / Punime Dore

Mbulesë Jastëku Dekorative më Motive të Krishtlindjes

nga Grepi Outlet

1.500 Lekë

Shitësi e nis produktin 7 ditë pasi ju të bëni porosinë.

Shtoje në Shportë

Mbulesë Jastëku Dekorative më Motive të Krishtlindjes.

Mbulesa e jastëkut është e punuar me dorë.

E përshtatshme për festat e fundvitit.