Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Shot for Slim 14 fl x 60 ml

ParaFarma / Rënie Peshe

Shot for Slim 14 fl x 60 ml

nga Grepi Outlet

5.000 Lekë

Shot for slim eshte produkt i prodhuar nga bima e articokes.

Veprimi - largon yndyrnat dhe ujin e tepert nga organizmi. Detoksifikues i melcise

Ne peshe - renie deri 5 kg ne 2 jave.

Perdorimi - esell ne mengjes.

Ndalohet - per grate shtatzane.