Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Rinovimi i Sallës së Madhe të Koncerteve Pranë Akademisë së Arteve. Rinovimi i Sallës së Madhe të Koncerteve Pranë Akademisë së Arteve. Rinovimi i Sallës së Madhe të Koncerteve Pranë Akademisë së Arteve.
Rinovimi i Sallës së Madhe të Koncerteve Pranë Akademisë së Arteve. Rinovimi i Sallës së Madhe të Koncerteve Pranë Akademisë së Arteve. Rinovimi i Sallës së Madhe të Koncerteve Pranë Akademisë së Arteve.

Shërbime / Donacione

Rinovimi i Sallës së Madhe të Koncerteve Pranë Akademisë së Arteve.

nga Akademia e Arteve

1.000 Lekë

Grepi.al vendos në përdorim platformën e tij për donacione në shërbim të komunitetit. I gjithë proçesi, që nga ecuria e donacioneve e deri në finalizim, do të jetë online dhe transparent.

Shtoje në Shportë

Të Dhënat e Donacionit

Shuma e Mbledhur: 0 Lekë

Rinovimi i Sallës së Madhe të Koncerteve pranë Akademisë së Arteve.

Mbledhje donacionesh për rinovimin e Sallës së Madhe të koncerteve pranë Akademisë së Arteve.

Donacioni ka si synim blerjen e 560 poltroneve X 1500 lekë = 840000 lekë.

Ju ftojme të jepni kontributin tuaj, duke shtuar në shportë 1.000 ALL apo shumëfishe të tij, në ndihmë të Akademisë së Arteve dhe në shërbim të publikut që do të ndjekë nga afër koncertet në këtë sallë.