Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Piano Profesionale Yamaha C7 Piano Profesionale Yamaha C7
Piano Profesionale Yamaha C7 Piano Profesionale Yamaha C7

Shërbime / Donacione

Piano Profesionale Yamaha C7

nga Akademia e Arteve

1.000 Lekë

Grepi.al vendos në përdorim platformën e tij për donacione në shërbim të komunitetit. I gjithë proçesi, që nga ecuria e donacioneve e deri në finalizim, do të jetë online dhe transparent.

Donacioni ka përfunduar me sukses. Falenderojnë të gjithë ata që kanë kontribuar.

Të Dhënat e Donacionit

Shuma e Mbledhur: 3.085.000 Lekë

Personat që kanë kontribuar:

 • Arjana Jukniu: 3.000 Lekë
 • Flavja Dubare: 1.000 Lekë
 • Merita Rexha Tershana: 50.000 Lekë
 • Elvis Peçi: 10.000 Lekë
 • Dorian Cene: 1.000 Lekë
 • Elsa Nini: 1.000 Lekë
 • Anxhela Hoxha: 1.000 Lekë
 • Anisa Kushta: 1.000 Lekë
 • Ballkan World Music Management: 14.000 Lekë
 • Dhurata Lazo: 14.000 Lekë
 • Alina Alina: 2.000 Lekë
 • Klaidi Sahatci: 40.000 Lekë
 • Andis Harasani: 25.000 Lekë
 • Mialtin Zhezha: 10.000 Lekë
 • Donika Gervalla: 15.000 Lekë
 • Mariza Trako: 2.000 Lekë
 • Meri Kumbe: 1.000 Lekë
 • Inva Mula: 50.000 Lekë
 • Etleva Hima: 2.000 Lekë
 • Mario Rapaj: 2.000 Lekë
 • Endri Sina: 1.000 Lekë
 • Erjona Rushiti: 2.000 Lekë
 • Nestor Kraja: 2.000 Lekë
 • Mirela e Bujar Sykja: 5.000 Lekë
 • Arbana Fejzo: 1.000 Lekë
 • Arian Paço: 1.000 Lekë
 • Altin Buli: 2.000 Lekë
 • Arta Leci: 1.000 Lekë
 • Cesar Aliaj Gorishti: 10.000 Lekë
 • Alketa Zazo: 1.000 Lekë
 • Isabella Holzapfel: 2.000 Lekë
 • Glauk Cina: 1.000 Lekë
 • Vlorent Xhafaj: 20.000 Lekë
 • Paolo Muner: 7.000 Lekë
 • Evis Alimerko: 10.000 Lekë
 • Xheni e Petrika Afezolli: 10.000 Lekë
 • Vikena Kamenica: 5.000 Lekë
 • Albert Cala: 1.000 Lekë
 • Edlira Baruti: 10.000 Lekë
 • Vasil Sofokli Tole: 7.000 Lekë
 • Arben Canole: 2.000 Lekë
 • Gjergj Dodbiba: 10.000 Lekë
 • Nora Çashku: 10.000 Lekë
 • Ramazan Gurra: 30.000 Lekë
 • Tea Kozma: 1.000 Lekë
 • Anxhela Janaqi: 1.000 Lekë
 • Lirika Pula: 7.000 Lekë
 • Luli Hanku: 1.000 Lekë
 • Eno Popi: 2.000 Lekë
 • Arjana Mallkuçi: 6.000 Lekë
 • Bruno Teme: 2.000 Lekë
 • Gisela Pinderi: 1.000 Lekë
 • Altea Luku: 1.000 Lekë
 • Denis Cipi: 1.000 Lekë
 • Kosti Deti: 1.000 Lekë
 • Xhulia Hoxha: 1.000 Lekë
 • Xheni Sinaj: 1.000 Lekë
 • Anila Topciu: 11.000 Lekë
 • Elvina Gurra: 10.000 Lekë
 • Kena Gjuzi Juba: 2.000 Lekë
 • Meri Lleshi Zakja: 2.000 Lekë
 • Ylli Panariti: 10.000 Lekë
 • Jonida Lika: 1.000 Lekë
 • Blerta Ristani: 1.000 Lekë
 • Dritan Gani: 10.000 Lekë
 • Mira Keta: 3.000 Lekë
 • Ulis Krajka: 6.000 Lekë
 • Alida Karakushi: 1.000 Lekë
 • Tony Shkurti: 10.000 Lekë
 • Geri Kuka: 14.000 Lekë
 • Edvin Binxhiu: 5.000 Lekë
 • Nevin Tërshana: 10.000 Lekë
 • Renis Tershana : 50.000 Lekë
 • Bujar Mjeshtri: 1.000 Lekë
 • Meli Myslymi: 1.000 Lekë
 • Igli Tuga: 3.000 Lekë
 • Andi Kongo: 3.000 Lekë
 • Julia Hoxha: 2.000 Lekë
 • Olsi Qinami: 5.000 Lekë
 • Fondacioni EDS: 300.000 Lekë
 • Teuta Alimerko: 1.000 Lekë
 • Ervin Stafa: 50.000 Lekë
 • Dorela Hyka Berthelot: 1.000 Lekë
 • Ermonela Jaho: 50.000 Lekë
 • Vera Cara: 5.000 Lekë
 • Magi Dizdari: 40.000 Lekë
 • DELANO RESTAURANT: 15.000 Lekë
 • Blerta Wimplinger: 20.000 Lekë
 • Marcela Hoxha: 10.000 Lekë
 • Irena RAMBI: 4.000 Lekë
 • Akademia Hollywood: 11.000 Lekë
 • Synjona Papleka: 2.000 Lekë
 • Pandeli Garo: 50.000 Lekë
 • Ervis Mance: 2.000 Lekë
 • Martin Magjistari: 8.000 Lekë
 • Aida Myrto: 3.000 Lekë
 • Gerta Skenderi: 1.000 Lekë
 • Red Gjeci: 10.000 Lekë
 • Arbi Tërshana: 2.000 Lekë
 • jonida haka: 1.000 Lekë
 • Besa Dervishi: 5.000 Lekë
 • Lea Kilica: 5.000 Lekë
 • Pranvera Xhoxhi: 5.000 Lekë
 • Andi Tepelena: 1.000 Lekë
 • Anita Tartari: 10.000 Lekë
 • Enea Kapxhiu: 1.000 Lekë
 • Harvard Club of Albania: 50.000 Lekë
 • Fedra Blido: 14.000 Lekë
 • Aneta Malaj: 20.000 Lekë
 • Edmond Sinani Meta: 5.000 Lekë
 • Vasilika Duli: 5.000 Lekë
 • Klodian Qafoku: 5.000 Lekë
 • Ardita Bufaj: 5.000 Lekë
 • Aleksander Sahatçi: 25.000 Lekë
 • Eneida Guria: 2.000 Lekë
 • Herta&Besa Cane: 4.000 Lekë
 • Aleksander Peçi: 21.000 Lekë
 • Armando Likaj: 1.000 Lekë
 • Dorina Selimaj: 1.000 Lekë
 • Ulpiana Aliaj: 1.000 Lekë
 • Erik Tauzi: 2.000 Lekë
 • Eni Dibra Hoffmann: 10.000 Lekë
 • Monda Alikaj: 5.000 Lekë
 • A. Q.: 10.000 Lekë
 • Herton Mikeli: 1.000 Lekë
 • Sokol Topciu: 30.000 Lekë
 • Ebi e Kejsi Çoku: 10.000 Lekë
 • Arben Memo: 30.000 Lekë
 • Klejda dhe Orjada Tare: 3.000 Lekë
 • Ervina Tërshana: 14.000 Lekë
 • Elvana Tivari: 7.000 Lekë
 • Ingrid Pulizo: 1.000 Lekë
 • Anisa Ymeri: 5.000 Lekë
 • Florion Mara: 5.000 Lekë
 • Jorgji (Xhorxhi) Zallëmi: 10.000 Lekë
 • Brikena Cabej: 14.000 Lekë
 • Vjollca Shtylla: 5.000 Lekë
 • Altin Tafilaj: 20.000 Lekë
 • Mariena Sata: 4.000 Lekë
 • Perparim Kalo: 10.000 Lekë
 • FONDACIONI KALO: 10.000 Lekë
 • Eni Dako: 1.000 Lekë
 • Kelda Sula: 1.000 Lekë
 • Denada Bare: 4.000 Lekë
 • Eva Golemi Arben Llozi: 10.000 Lekë
 • Ines Dako: 1.000 Lekë
 • Enkelejda Kuka: 2.000 Lekë
 • Alda Shehu: 2.000 Lekë
 • Loro Sata: 1.000 Lekë
 • Reksi Sata: 1.000 Lekë
 • Vlashent Sata: 1.000 Lekë
 • Luixhina Sata: 1.000 Lekë
 • Jeta Bajrami: 1.000 Lekë
 • Krajka: 6.000 Lekë
 • Elona Isaraj: 5.000 Lekë
 • Saimir Uruci: 1.000 Lekë
 • Hera Marku: 1.000 Lekë
 • Brikel Guga: 5.000 Lekë
 • Adelina Hoxha: 5.000 Lekë
 • Mal Berisha: 10.000 Lekë
 • SCAN TV: 140.000 Lekë
 • Erlira Gjinali: 2.000 Lekë
 • Pranvera Hoxha: 3.000 Lekë
 • Ylli Sula: 30.000 Lekë
 • Ergys Mita: 3.000 Lekë
 • Dilaver Kusi: 2.000 Lekë
 • Endri Nini: 4.000 Lekë
 • Arta Sociodela: 1.000 Lekë
 • Jamarber Maltezi: 15.000 Lekë
 • Laura Llozi: 1.000 Lekë
 • Xhafer Llozi: 1.000 Lekë
 • Megi Gjura: 1.000 Lekë
 • Paola Budani: 1.000 Lekë
 • Liman Maloku: 2.000 Lekë
 • Dhurata Cupi: 5.000 Lekë
 • Ali Nerjaku: 1.000 Lekë
 • Flavia Dyrmishi: 1.000 Lekë
 • Erli Gurra: 5.000 Lekë
 • Migena Reci: 5.000 Lekë
 • Artian Plasari: 5.000 Lekë
 • Marita Beçi: 1.000 Lekë
 • Irma Beçi: 1.000 Lekë
 • Jetmira Hyka Zorba: 1.000 Lekë
 • Edlira Mustafai Peqini: 2.000 Lekë
 • Enrieta Hasanaj: 1.000 Lekë
 • Ledia Dosti: 2.000 Lekë
 • Ani Grillo Gusti Daija: 5.000 Lekë
 • Miranda Kapllani: 1.000 Lekë
 • Persida Asllani: 5.000 Lekë
 • Ylli Rexha: 1.000 Lekë
 • Dite hysaj: 3.000 Lekë
 • Elida Dakoli: 7.000 Lekë
 • Jusuf Beshiri: 14.000 Lekë
 • Kristina Kozaj: 4.000 Lekë
 • Sibora Skenderi: 2.000 Lekë
 • Loredana Gjeçi: 1.000 Lekë
 • Eralda Tase Bano: 1.000 Lekë
 • Mimoza Kongo: 2.000 Lekë
 • Merita Balliu: 2.000 Lekë
 • Spartak Sinamati: 1.000 Lekë
 • Bardhylka Sahatçi: 1.000 Lekë
 • Suela Thanasi: 2.000 Lekë
 • Enina Llozi: 3.000 Lekë
 • Leonardo Zaloshnja: 1.000 Lekë
 • Nermin Mjeshtri: 1.000 Lekë
 • Dritan Mezini: 5.000 Lekë
 • Festa Nevzati: 3.000 Lekë
 • Ana Kacinari: 3.000 Lekë
 • Nevila Kalaja: 5.000 Lekë
 • Xhuli Matka: 5.000 Lekë
 • Bruna Ramolli: 1.000 Lekë
 • Merita Dashi: 2.000 Lekë
 • Eno Dhamo: 1.000 Lekë
 • Gazmend Haliti: 10.000 Lekë
 • Elona Berberi: 1.000 Lekë
 • Fadion Dashi: 1.000 Lekë
 • Valbona Simixhiu Xoxa: 5.000 Lekë
 • Ajola Xoxa: 10.000 Lekë
 • Arton Lena: 5.000 Lekë
 • Enkelejda Camishi: 2.000 Lekë
 • Edra Baboci: 1.000 Lekë
 • Ferzilet NUMANI: 1.000 Lekë
 • Anonim: 10.000 Lekë
 • Aferdita Muçiqi Gjebrea: 10.000 Lekë
 • Igli: 5.000 Lekë
 • Klara Hizmo Shtrepi: 1.000 Lekë
 • Edlira Tafa: 1.000 Lekë
 • Megi e Enxhi Mazreku: 3.000 Lekë
 • Jeda Rexha: 2.000 Lekë
 • Gysi Teqja: 1.000 Lekë
 • Alban Caslli: 20.000 Lekë
 • Margret Radovani: 1.000 Lekë
 • Bujar Llapaj: 21.000 Lekë
 • Iris dhe Vladimir Kapo: 2.000 Lekë
 • Ted Fico: 5.000 Lekë
 • Mirela Lala: 1.000 Lekë
 • Zana Malaj: 15.000 Lekë
 • Ilda e Indrit Tershana: 30.000 Lekë
 • ALIONA ZEQIRI: 60.000 Lekë
 • Ilona Cenolli: 20.000 Lekë
 • Brikena: 2.000 Lekë
 • Enxhi Vogli: 1.000 Lekë
 • Rei Bezhani: 1.000 Lekë
 • Manush Thanasi: 1.000 Lekë
 • Donika Omari: 2.000 Lekë
 • Marin Bicoku: 5.000 Lekë
 • deniola kuraja: 3.000 Lekë
 • Marin Gjollma: 3.000 Lekë
 • elida asllani: 5.000 Lekë
 • Petrela Florida: 5.000 Lekë
 • Agnes Kareco: 3.000 Lekë
 • Ilir Davidhi: 1.000 Lekë
 • Kostandin Tashko: 2.000 Lekë
 • Xheni Mane: 2.000 Lekë
 • Abigela Voshtina: 2.000 Lekë
 • Violeta Cako: 5.000 Lekë
 • Eli Kacidhja : 2.000 Lekë
 • Dritan Demiraj: 10.000 Lekë
 • Dorela Ujkani: 3.000 Lekë
 • Florian Vlashi: 25.000 Lekë
 • Gaia Sokoli: 2.000 Lekë
 • juana shtrepi: 1.000 Lekë
 • Odeta Shtrepi: 1.000 Lekë
 • Aulon Bino: 1.000 Lekë
 • Andin Jakova: 1.000 Lekë
 • Dritan Mino: 3.000 Lekë
 • Linda Pustina: 20.000 Lekë
 • Luljana Tyli: 1.000 Lekë
 • Marvin Beli: 1.000 Lekë
 • Farmanet Albania: 100.000 Lekë
 • Flonja e Mario Prenda: 2.000 Lekë
 • Klodjan Kaçani: 1.000 Lekë
 • Desar Sulejmani: 24.000 Lekë
 • Ariane Wimplinger: 5.000 Lekë
 • Serena Wimplinger: 5.000 Lekë
 • Merita Harito: 2.000 Lekë
 • Njomza Kastrati: 3.000 Lekë
 • Gjura: 2.000 Lekë
 • Ada Gurra: 1.000 Lekë
 • Skender Gurra: 1.000 Lekë
 • Veza Reas: 14.000 Lekë
 • Eduart Bregu: 3.000 Lekë
 • Elira Xhakollari: 4.000 Lekë
 • Era Bregu: 3.000 Lekë
 • Emi Bregu: 4.000 Lekë
 • Shoqata Dignatio Club: 137.000 Lekë
 • Elena Skenderi: 2.000 Lekë
 • Edlira Ndreka: 12.000 Lekë
 • Gent Ballta: 14.000 Lekë
 • Persi Panariti: 2.000 Lekë
 • SIGAL UNIQA Group Austria: 30.000 Lekë
 • Fatma Spahiu: 7.000 Lekë
 • Ema Coku: 10.000 Lekë
 • Kathleen Panariti: 1.000 Lekë
 • Mirjam Huta: 5.000 Lekë
 • Erga Halilaj: 2.000 Lekë
 • Evis Mula: 1.000 Lekë
 • Erin Kurmaku: 2.000 Lekë
 • Jonida Lazellari: 1.000 Lekë
 • Manjola Nallbani: 5.000 Lekë
 • Tranzit shpk: 300.000 Lekë
 • Gerti Druga : 3.000 Lekë
 • Art dhe qendisje: 5.000 Lekë
 • Sokol Hidersha: 2.000 Lekë
 • Vojo Malo: 15.000 Lekë
 • Brisilda Bufi: 2.000 Lekë
 • Juljan Serjani: 2.000 Lekë
 • Eriona Gjyzeli: 2.000 Lekë
 • Arjana Fullani: 10.000 Lekë
 • Arjana & Adrian Fullani: 10.000 Lekë
 • Erlinda & Andi Çeliku: 10.000 Lekë
 • Valbona & Artan Zeneli: 10.000 Lekë
 • Suzana Varvarica: 4.000 Lekë
 • Andis Tirana: 4.000 Lekë
 • Arben Leskaj: 5.000 Lekë

Në mbyllje të donacionit, u mblodhën 3,085,000 lekë nga 315 donatorë. Kosto e proçesimit të pagesave online me kartë, nga Banka, Visa, Mastercard është 67,570 lekë. Diferenca prej 3,017,430 lekë ju dorëzua Fondacionit EDS.

Fondacioni EDS, plotësoi shumën prej 27,000 euro me një donacion përfundimtar të Raiffeisen Bank, dhe bëri të mundur sjelljen e pianos në Akademinë e Arteve.

Duke falenderuar të gjithë kontribuesit, do ju nisim në ditët në vazhdim ftesat për pjesmarrje në Koncertin e datës 16 Mars, që do të organizohet për nder të përfundimit me sukses të kësaj nisme

Piano Profesionale.

Në sallën e madhe të Akademisë së Arteve ka dy piano koncertale, njëra ka qenë aty që në kohën kur është hapur Instituti I Arteve, në vitin 1966, rreth 50 vjet më parë, dhe tjetra është një piano e Institutit Italian të Kulturës, të cilit duhet ti marrim leje kur bëjmë koncerte, gjendet në sallë prej rreth 15 vjetësh. Të dyja tingëllojnë të vjetra, për pianistët janë të paklasifikueshme si piano koncertale.

Kemi një ofertë për një piano Yamaha C7 që kushton 35.000 €. Si pasojë e lobingut, ofertën e fundit mund ta shikoni këtu.

Kjo piano do jetë për studentët e akademisë, për pianistët dhe muzikantët e tjerë që luajnë në skenë një ndihmë shumë e madhe. Do jetë një investim për kulturën shqiptare!

Miq, ne kemi nevojë për ndihmën tuaj, të kontribuoni me sa të mundeni. Le të bëhemi bashkë për një qëllim të mirë!

Ju ftojme të jepni kontributin tuaj, duke shtuar në shportë 1.000 ALL apo shumëfishe të tij.

Nëse do të hasni vështirësi ju mund të kontaktoni Email:support@grepi.al , Tel: +355 4 4400007 ose 0696068110 ose 0674040100


Professional Piano.

In the concert room of the Gallery of Arts there are two concerts piano, one of those is there from the time that the institute opened in 1966, nearly 50 years before, and the other one is a piano that belongs to the Italian Institute of Culture, for using that for concerts we need to take permisson, it is there for 15 years. Those two sound old and for the pianists are unclassified like concerts piano.

We have an offer for a Yamaha C7 grand piano that costs € 35,000. From our lobbing, you can see the latest offer here.

This piano will be a great help for the students, for pianists and other musicians

playing on stage. Will be an investment in Albanian culture!

Friends, we need your help to contribute as much as you can. Let us come together for a good cause! We invite you to give your contribution, adding to basket 1000 ALL or its multiple.

If you encounter difficulties you can contact

Email: support@grepi.al