Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Pemë për Vitin e Ri Pemë për Vitin e Ri
Pemë për Vitin e Ri Pemë për Vitin e Ri

Çdogjë për Shtëpi / Produkte Festive

Pemë për Vitin e Ri

nga Grepi Outlet

12.000 Lekë

Pemë për Vitin e Ri

Sillni atmosferën festive në shtepinë tuaj duke e dekoruar atë me këtë pemë që vjen në përmasa të ndryshme. Degët e pemës janë të mbushura me boçe pishe dhe dekorues të kuq.

Përmasat: 210 cm