Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Dikur Ishim Bashkë

Libra dhe CD / Letërsi Shqipe

Dikur Ishim Bashkë

nga Botimet Dudaj

800 Lekë

Brunilda Zllami

Dikur ishim bashkë…

Roman

Nr. i faqeve: 390

ISBN 99943-33-51-8

Një roman plot dhimbje, një jetë aspak e lehtë. Aty ku fati është treguar dorështrënguar, po ku dashuria triumfon e pamposhtur nga vitet...