Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Preja e një Martese të Lodhur

Libra dhe CD / Letërsi Shqipe

Preja e një Martese të Lodhur

nga Botimet Dudaj

600 Lekë

Rudina Xhunga

Preja e një martese të lodhur

Roman

Nr. i faqeve: 112

ISBN 99943-33-53-4

“...Ja një libër i papritur, por që, vagëlimthi, e prisja prej kohësh; falë shtjellimit befasues të intrigës e stilit të përkorë, Rudina Xhunga e bën për vete lexuesin e ndjeshëm pa makijazh, plot nerv, gati agresiv; ajo sjell një dëshmi tjetër, origjinale, se letërsia shqipe po lakohet bukur edhe në gjininë femërore...”

Edmond Tupja