Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Përgjithmonë Xhulia

Libra dhe CD / Letërsi e Huaj

Përgjithmonë Xhulia

nga Botimet Dudaj

850 Lekë

Përgjithmonë Xhulia

Roman

Përktheu: Elona Mistrovica

Nr. i faqeve: 380

ISBN 99943-33-34-8

Çmimi: 850 lekë

Ajo është një shkrimtare e afirmuar, ai një kirurg i famshëm. E kaluara e tyre ka ecur përmes historish të ndryshme dhe është e mbushur me sakrifica, suksese dhe dështime. Ndjenja që i bashkon, është aq e madhe, saqë i bën të harrojnë të gjitha hidhërimet, por hija e një sëmundjeje të tmerrshme dhe një akuzë e padrejtë e mposhtin ëndrrën e tyre dhe çmimi për ta jetuar përsëri këtë ëndërr kalon permes një beteje rraskapitëse. Ky roman dashurie dhe dhembjeje, romantik dhe prekës, plot me ngjarje të papritura, ka fituar çmimin “Selezione Bancarella”, 1987, dhe ka frymëzuar serialin televiziv që mban të njëjtin titull.