Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Vendim në Delfi

Libra dhe CD / Letërsi e Huaj

Vendim në Delfi

nga Botimet Dudaj

900 Lekë

Helen MacInnes

Vendim në Delfi

Roman

Përktheu: Donika Xhumari

Nr. faqe: 496

ISBN 978-99943-0-149-2

Çmimi: 900 lekë

"Kapërcen formën e zakonshme të romanit policor ... ndoshta do të duhet t'u ktheheni mjeshtërve të vjetër të ankthit për të krahasuar tensionin që vjen e rritet pa epur në këtë roman."

- New York Times

"Një histori e jashtëzakonshme ankthi."

- N.Y. Herald Tribune

"Një gjueti madhështore që fillon në guvat e qytetit të Nju Jorkut dhe përfundon bujshëm në mes të shkëlqimit të Delfit, Greqi ... një histori prej mjeshtri."

- Des Moines Register

"Nuk ka dyshim se Helen MacInnes, me romanin e saj melodramatik, mund të qëndrojë përkrah shkrimtarëve Eric Ambler dhe Graham Greene."

- Newsweek

"Nga faqja e parë deri në faqen e fundit, ja një histori ankthi dhe rreziku që vështirë ta lësh mënjanë ..."

- Denver Post