Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Më në Fund një Shi Diamantësh

Libra dhe CD / Letërsi e Huaj

Më në Fund një Shi Diamantësh

nga Botimet Dudaj

800 Lekë

Më në fund një shi diamantësh

Roman

Përktheu: Aida Baro

Nr. i faqeve: 384

ISBN 99943-33-66-6

Pronari i një shtëpie botuese vdes, duke iu lënë të bijve dhe nipërve një pasuri të pafund dhe një mister të madh: mijëra miliarda, që përbënin një pjesë domethënëse të trashëgimisë, janë zhdukur si kripa në ujë. Leximi i testamentit i hap rrugën një gjuetie në kërkim të thesarit ...