Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Binjaku i tretë

Libra dhe CD / Letërsi e Huaj

Binjaku i tretë

nga Botimet Dudaj

900 Lekë

Ken Follett

Binjaku i tretë

Roman

Përktheu: Elona Mistrovica

Nr. i faqeve: 432

ISBN 99943-33-71-2

Çmimi: 900 lekë

Një shkencëtare e re gjenetiste, e quajtur Xheni Ferrami, po bën një kërkim mbi formimin e perso­nalitetit dhe ndryshimin e sjelljes së binjakëve. Papritmas, duke u futur në një sistem kompjuterik shumë të rezervuar të FBI-së, ajo zbulon dy binjakë krejtësisht identikë, por të lindur nga nëna të ndryshme dhe kupton që dikush po përpiqet ta ndalë në çfarëdolloj mënyre.

Përse hetimet e saj shqetësojnë një shoqëri që udhëheq në fushën e biogjenetikës? A ka mundësi që të jenë kryer eksperimente të fshehta klonimi mbi kavie njerëzore të pavetëdijshme për këtë? Dhe në ç’mënyrë gjendet i përfshirë në këtë histori edhe një kandidat për presidencën e Shteteve të Bashkuara?