Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
SAMSUNG PLEOMAX Tastierë SHQIP dhe Maus  (5 SETE) SAMSUNG PLEOMAX Tastierë SHQIP dhe Maus  (5 SETE) SAMSUNG PLEOMAX Tastierë SHQIP dhe Maus  (5 SETE) SAMSUNG PLEOMAX Tastierë SHQIP dhe Maus  (5 SETE)
SAMSUNG PLEOMAX Tastierë SHQIP dhe Maus  (5 SETE) SAMSUNG PLEOMAX Tastierë SHQIP dhe Maus  (5 SETE) SAMSUNG PLEOMAX Tastierë SHQIP dhe Maus  (5 SETE) SAMSUNG PLEOMAX Tastierë SHQIP dhe Maus  (5 SETE)

Elektronikë / Periferike

SAMSUNG PLEOMAX Tastierë SHQIP dhe Maus (5 SETE)

nga OPTIMAL

11.500 Lekë

SAMSUNG PLEOMAX.

Tastierë SHQIP (me Ç dhe Ë) plus Maus optik ergonomik, të dyja me USB, në ngjyrë të zezë,

Tastiera është cilësore me membranë dhe 3 butona multimedia (Power/sleep/wake up).

Për 5 sete transporti kudo në KOSOVË është FALAS