Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Nëse askush nuk flet për gjëra të jashtëzakonshme

Libra dhe CD / Letërsi e Huaj

Nëse askush nuk flet për gjëra të jashtëzakonshme

nga Botimet Dudaj

800 Lekë

Jon McGregor

Nëse askush nuk flet për gjëra të jashtëzakonshme

Roman
Përktheu: Alina Karaulli

Nr. faqe: 296

ISBN 978-99943-0-376-2

Çmimi: 800 lekë

“Një roman ëndërr”

Erica Wagner, The Times

Në rrugën e një qytet në veri të Anglisë, njerëz të zakonshëm lëvizin në ekzistencën e tyre të përditshme – lozin kriket në rrugë, bëjnë barbeky, lyejnë dritare ... një i ri i dashuruar me një fqinjë së cilës nuk i di as emrin. Një çift të moshuarish ndjekin udhën e tyre të përditshme për në stacionin më të afërt të autobusit. Por befas një ngjarje e tmerrshme errëson qetësinë e asaj buzëmbrëmjeje vere. Kjo ngjarje e jashtëzakonshme dhe e tmerrshme që prek gjithkënd që e pa, megjithëse duket se nuk meriton asnjë vëmendje në lajmet lokale, do të shenjojë përjetë dëshmitarët e saj.