Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Pemë e Kuqe për Vitin e Ri

Çdogjë për Shtëpi / Produkte Festive

Pemë e Kuqe për Vitin e Ri

nga Grepi Outlet

3.900 Lekë

Pemë e kuqe për Vitin e Ri

Sillni atmosferën festive në shtepinë tuaj duke e dekoruar atë me këtë pemë që vjen në dy përmasa të ndryshme.

Përmasat: 180 cm