Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Pemë për Vitin e Ri

Çdogjë për Shtëpi / Produkte Festive

Pemë për Vitin e Ri

nga Grepi Outlet

14.900 Lekë

Pemë për Vitin e Ri

Sillni atmosferën festive në shtepinë tuaj duke e dekoruar atë me këtë pemë që vjen në përmasa të ndryshme. Në degët e pemës ka të vendosur boçe pishe dhe dekorues në ngjyrë të kuqe.

Përmasat: 270 cm