Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Pemë për Vitin e Ri më Kokëposhtë

Çdogjë për Shtëpi / Produkte Festive

Pemë për Vitin e Ri më Kokëposhtë

nga Grepi Outlet

5.500 Lekë

Pemë për Vitin e Ri

Sillni atmosferën festive në shtepinë tuaj duke e dekoruar atë me këtë pemë, e cila është tepër e veçantë dhe e rrallë në llojin e saj. Specifike e saj është se në majë ka një kurorë më degë dhe gjethe dhe në pjësën fundore degët vijnë duke u rralluar.

Përmasat: 180cm