Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Pemë për Vitin e Ri

Çdogjë për Shtëpi / Produkte Festive

Pemë për Vitin e Ri

nga Grepi Outlet

3.900 Lekë

Pemë për Vitin e Ri

Sillni atmosferën festive në shtepinë tuaj duke e dekoruar atë me këtë pemë që vjen në ngjyra dhe përmasa të ndryshme.

Përmasat: 180cm