Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Bari Bari
Bari Bari

Libra dhe CD / Letërsi e Huaj

Bari

nga Botimet Dudaj

500 Lekë

Autorë të ndryshëm

Bari

Poezi

Përktheu: Daut Gumeni

Nr. faqe: 76

ISBN 978-99943-0-375-5

Çmimi: 500 lekë

Varrosini pirgjet e të rënëve tuaj

në Austerlic e në Vaterlo,

ma lini mua

mbulesën e fundit,

unë jam bari.

Varrosini pirgjet e të rënëve tuaj

në Gettysburg,

varrosini pirgjet e të rënëve tuaj

në Ypres e në Verdun,

ma lini mua

mbulesën e fundit,

unë jam bari.

“Si quhet ky vend?”

“Ku jemi tani?”-

pas vitesh do pyesë udhëtari -

ma lini mua t’i përgjigjem,

unë jam bari.