Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
E drejta ndërkombëtare publike

Libra dhe CD / Shkenca politike

E drejta ndërkombëtare publike

nga Botimet Dudaj

1.500 Lekë

Arben Puto

E drejta ndërkombëtare publike

Nr. faqeve: 556

ISBN 978-99943-0-084-6

Çmimi: 1500 lekë

Arben Puto ka lindur në Gjirokastër në vitin 1924. Ka studiuar në Fakultetin e Drejtësisë në Universitetin e Moskës, dega e së drejtës ndërkombëtare publike. Me hapjen e Universitetit të Tiranës, më 1957, ka punuar si pedagog dhe punonjës shkencor në Fakultetin Juridik, derisa doli në pension më 1990. Është autor i një numri veprash në fushën e së drejtës ndërkombëtare dhe historisë së diplomacisë.