Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Mbi qeverisjen Mbi qeverisjen Mbi qeverisjen
Mbi qeverisjen Mbi qeverisjen Mbi qeverisjen

Libra dhe CD / Shkenca politike

Mbi qeverisjen

nga Botimet Dudaj

1.000 Lekë

Rexhep Meidani

Mbi qeverisjen (I)

Nr. i faqeve: 440

ISBN 978-99943-0-137-9

Çmimi: 1000 lekë

Rexhep Meidani

Mbi qeverisjen (II)

Nr. i faqeve: 448

ISBN 978-99943-0-180-5

Çmimi: 1000 lekë

Rexhep Meidani

Mbi qeverisjen (III)

Nr. i faqeve: 152

ISBN 978-99943-0-155-3

Çmimi: 1000 lekë