Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Set me hundeza per riparim syzesh me 860 cope Set me hundeza per riparim syzesh me 860 cope Set me hundeza per riparim syzesh me 860 cope Set me hundeza per riparim syzesh me 860 cope
Set me hundeza per riparim syzesh me 860 cope Set me hundeza per riparim syzesh me 860 cope Set me hundeza per riparim syzesh me 860 cope Set me hundeza per riparim syzesh me 860 cope

Syze / Optike

Set me hundeza per riparim syzesh me 860 cope

nga moris

3.500 Lekë

Paketimi permban :860 hundeza

Permbajtja eshte si ne foto.Pershkrimet jane si me poshte:

1. Oval Shape Screw ON - 75 pairs

L:13mm

W:6mm

H:4mm

2. Symmetrical Screw ON- 50 pairs

L:15mm

W:7mm

H:8mm

3. Symmetrical Push ON - 50 pairs

L:13mm

W:7mm

H:4mm

4. Symmetrical Screw ON - 50 pairs

L:10mm

W:6mm

H:5mm

5. Symmetrical Screw ON - 25 pairs

L:14mm

W:7mm

H:5mm

6. Symmetrical Screw ON - 25 pairs

L:12mm

W:7mm

H:5mm

pvc + metal

7. Symmetrical Push ON - 15 pairs

L:15mm

W:8mm

H:5mm

8. Oval Shape Push ON - 30 pairs

L:11mm

W:7mm

H:3mm

9. Oval Shape Slide ON - 75 pairs

L:8mm

W:5mm

H:3mm

10. D Shape Screw ON - 15 pairs

L:16mm

W:8mm

H:5mm

11. D Shape Screw ON - 15 pairs

L:16mm

W:8mm

H:4mm

12. Strap Bridge Screw ON - 10 pairs

Bridge L: 12; 11; 13; 10; 21; 14; 14; 11; 11; 12.