Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Set Riparimi për Syze me 1000 Vida dhe Dado

Syze / Optike

Set Riparimi për Syze me 1000 Vida dhe Dado

nga Grepi Outlet

2.000 Lekë

1000pcs stainless steel set me vida & dado

Ideal per riparim syzesh,oresh, or cdo gje qe nevojiten vida te vogla.

Kutia permban keto masa::

M1.2 dado(100pcs)
M1.4 dado(100pcs)

M 1x3.6(100pcs)

M1.2x3.6(100pcs)

M1.4x2.4(100pcs)

M1.4x2.8(100pcs)
M1.4x4(100pcs)

M1.4x4.5(100pcs)

M1.4x6 Rivit head(100pcs)

M1.6x4.5(100pcs)