Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Pierre Cardin PC 3068.Italy designer Pierre Cardin PC 3068.Italy designer Pierre Cardin PC 3068.Italy designer Pierre Cardin PC 3068.Italy designer Pierre Cardin PC 3068.Italy designer
Pierre Cardin PC 3068.Italy designer Pierre Cardin PC 3068.Italy designer Pierre Cardin PC 3068.Italy designer Pierre Cardin PC 3068.Italy designer Pierre Cardin PC 3068.Italy designer

Syze / Optike

Pierre Cardin PC 3068.Italy designer

nga moris

5.000 Lekë

Pierre Cardin .

Ngjyra - e zeze

Lloji - per femra

Model - PC 3068

Masa 52--19-135

Materiali - Stainless steel

Syzet jane te shoqeruara me kuti dhe pecete pastrimi