Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Pierre Cardin PC 2911.Italy designer Pierre Cardin PC 2911.Italy designer Pierre Cardin PC 2911.Italy designer Pierre Cardin PC 2911.Italy designer
Pierre Cardin PC 2911.Italy designer Pierre Cardin PC 2911.Italy designer Pierre Cardin PC 2911.Italy designer Pierre Cardin PC 2911.Italy designer

Syze / Optike

Pierre Cardin PC 2911.Italy designer

nga moris

5.000 Lekë

Pierre Cardin .

Ngjyra - kafe

Lloji - per femra

Model - PC 2911

Mass- 53--17-135

Materiali - Metal whith plastic

Syzet jane te shoqeruara me kuti dhe pecete pastrimi