Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Kappa italy designer Kappa italy designer Kappa italy designer
Kappa italy designer Kappa italy designer Kappa italy designer

Syze / Optike

Kappa italy designer

nga Grepi Outlet

4.000 Lekë

Kappa italy designer

Ngjyra - kafe

Lloji - unisex

Masa - 54 - 18 - 135

Syzet jane te shoqeruara me kuti dhe pecete pastrimi