Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Kappa made in Italy Kappa made in Italy Kappa made in Italy
Kappa made in Italy Kappa made in Italy Kappa made in Italy

Syze / Optike

Kappa made in Italy

nga Grepi Outlet

4.000 Lekë

Kappa italy designer

Ngjyra - e kuqe

Lloji - per femra

Masa - 54 - 18 - 135

Syzet jane te shoqeruara me kuti dhe pecete pastrimi