Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Hugo Boss HB 0087.Italy designer Hugo Boss HB 0087.Italy designer Hugo Boss HB 0087.Italy designer Hugo Boss HB 0087.Italy designer Hugo Boss HB 0087.Italy designer
Hugo Boss HB 0087.Italy designer Hugo Boss HB 0087.Italy designer Hugo Boss HB 0087.Italy designer Hugo Boss HB 0087.Italy designer Hugo Boss HB 0087.Italy designer

Syze / Optike

Hugo Boss HB 0087.Italy designer

nga Grepi Outlet

4.000 Lekë

Hugo Boss Model HB 0087

Ngjyra - kafe

Lloji - unisex

Masa 52 - 17 - 136

Materiali - Metal whith plastic ( stainless steel )

Syzet jane te shoqeruara me kuti dhe pecete pastrimi