Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Police P1005 Size.Italy designer Police P1005 Size.Italy designer Police P1005 Size.Italy designer Police P1005 Size.Italy designer Police P1005 Size.Italy designer
Police P1005 Size.Italy designer Police P1005 Size.Italy designer Police P1005 Size.Italy designer Police P1005 Size.Italy designer Police P1005 Size.Italy designer

Syze / Optike

Police P1005 Size.Italy designer

nga Grepi Outlet

4.500 Lekë

Police Model P 1005

Ngjyra - Kafe

Lloji - unisex

Masa 47 - 19 - 135

Materiali - Metal whith plastic ( stainless steel )

Syzet jane te shoqeruara me kuti dhe pecete pastrimi.