Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Hugo Boss HB 9003. Made in Japan Hugo Boss HB 9003. Made in Japan Hugo Boss HB 9003. Made in Japan Hugo Boss HB 9003. Made in Japan Hugo Boss HB 9003. Made in Japan Hugo Boss HB 9003. Made in Japan
Hugo Boss HB 9003. Made in Japan Hugo Boss HB 9003. Made in Japan Hugo Boss HB 9003. Made in Japan Hugo Boss HB 9003. Made in Japan Hugo Boss HB 9003. Made in Japan Hugo Boss HB 9003. Made in Japan

Syze / Optike

Hugo Boss HB 9003. Made in Japan

nga Grepi Outlet

5.000 Lekë

Hugo Boss Model HB 9003

Ngjyra - e zeze

Lloji - per meshkuj

Masa 51-18-135

Materiali - metal me plastic ( stainless steel )

Syzet jane te shoqeruara me kuti dhe pecete pastrimi