Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Hugo Boss HB2217. Italy Designer Hugo Boss HB2217. Italy Designer Hugo Boss HB2217. Italy Designer Hugo Boss HB2217. Italy Designer Hugo Boss HB2217. Italy Designer
Hugo Boss HB2217. Italy Designer Hugo Boss HB2217. Italy Designer Hugo Boss HB2217. Italy Designer Hugo Boss HB2217. Italy Designer Hugo Boss HB2217. Italy Designer

Syze / Optike

Hugo Boss HB2217. Italy Designer

nga Grepi Outlet

4.000 Lekë

Hugo Boss Model HB 2217

Ngjyra - kafe
Lloji - per femra

Masa 50 - 19 - 140

Materiali - metal me plastic ( stainless steel )

Syzet jane te shoqeruara me kuti dhe pecete pastrimi.