Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Gucci.G 6055 Size.Italy designer Gucci.G 6055 Size.Italy designer Gucci.G 6055 Size.Italy designer Gucci.G 6055 Size.Italy designer Gucci.G 6055 Size.Italy designer Gucci.G 6055 Size.Italy designer
Gucci.G 6055 Size.Italy designer Gucci.G 6055 Size.Italy designer Gucci.G 6055 Size.Italy designer Gucci.G 6055 Size.Italy designer Gucci.G 6055 Size.Italy designer Gucci.G 6055 Size.Italy designer

Syze / Optike

Gucci.G 6055 Size.Italy designer

nga Grepi Outlet

6.000 Lekë

Gucci Model G - 6055

Ngjyra blu
Lloji - per femra

Masa 49 - 18 -135

Materiali - metal me plastike

Syzet jane te shoqeruara me kuti dhe pecete pastrimi