Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Ray Ban RB 8583.Italy designer Ray Ban RB 8583.Italy designer Ray Ban RB 8583.Italy designer Ray Ban RB 8583.Italy designer Ray Ban RB 8583.Italy designer
Ray Ban RB 8583.Italy designer Ray Ban RB 8583.Italy designer Ray Ban RB 8583.Italy designer Ray Ban RB 8583.Italy designer Ray Ban RB 8583.Italy designer

Syze / Optike

Ray Ban RB 8583.Italy designer

nga Grepi Outlet

4.000 Lekë

Ray Ban Model RB 8583

Ngjyra - gri

Lloji - per meshkuj

Masa - 54 - 17 -135

Materiali - metal me plastic ( stainless steel )

Syzet jane te shoqeruara me kuti dhe pecete pastrimi.